Over het concept

KoKet

Hoe geniet ik van KoKet?

Bij KoKet bestel je al je lokale producten uit jouw streek op één plaats. Wekelijks wordt het aanbod door de producenten zelf aangepast en up-to-date geplaatst.

Je kiest je afhaalpunt en wordt automatisch doorverwezen naar het aanbod uit jouw streek. We startten in 2020 in Poperinge en een afhaalpunt in Roesbrugge.

Begin december 2021 start KoKet Vleteren met een afhaalpunt bij Brouwerij Deca in Woesten.

Shop door het aanbod van onze producenten en laat je verrassen door nieuwe smaken. Bij KoKet volgen we ook de seizoenen. We kiezen er bewust voor om geen producten via grootdistributie aan te kopen. Want dat gaat voorbij aan het principe van de Korte Keten. Dus is het perfect mogelijk dat bepaalde producten enkel in het seizoen beschikbaar zijn of dat een product beperkt beschikbaar is. De producenten bieden aan wat er is. Als je iets bij KoKet bestelt, weet je dat het de kortste weg heeft afgelegd van bij de boer of producent tot op je bord. 

Je bestelt en rekent af via de webshop en wij zetten je bestelling klaar op het wekelijks afhaalmoment. 

Je bestelling staat klaar in je eigen KoKet box(en). Je betaalt een waarborg van €8 voor de box en vanaf dan kan je elke week wisselen. Kijk eens rond in het assortiment en je zal automatisch goesting krijgen in het enorme aanbod heerlijke lokale producten. 

Bij ieder afhaalmoment zijn er altijd producenten aanwezig. Stel je vragen en wij helpen je graag op weg om je optimaal te laten genieten van de korte keten.

 

KoKet Aanbod

Ontmoet ons team

Rony en Marleen - Hoeveproducten Roose

Rony en Marleen

Rony en Marleen van Hoeveproducten Roose uit Reningelst kweken op hun hoeve meer dan 50 soorten groenten. Ze zijn steeds op zoek naar nieuwe smaken en soorten. Ze helpen je ook graag op weg met receptjes en originele combinaties.

Bart van l'Heritage

Bart

Bart van l'Heritage werd verkozen tot Korte Keten Kop voor West-Vlaanderen in 2019. Samen met zijn vrouw Gerlinde en zus Mieke baten ze l'Heritage uit. Ze maken zelf artisanaal ijs met verse hoevemelk en hebben een streekproductenwinkel op de Grote Markt in Poperinge.

Hilde van het Pahilleke

Hilde

Hilde en Patrick van Het Pahilleke maken de heerlijkste confituren van eigen kweek. Het fruit wordt gekweekt rond hun prachtige B&B in de schaduw van de Abdij van West-Vleteren. Hilde maakt er naast de klassiekers ook graag verrassende creaties. Probeer ze zeker eens uit. 

Emily

Emily en Wannes baten melkveehouderij 'De Baljuwhoeve' uit. Emily maakt van de eigen melk de meest diverse zuivelproducten. Hoeveboter, yoghurt, hoeve-ijs,... 

Carine

Carine en Chris van Vleeshoeve St. Pieterke kweken hun eigen varkens en verwerken alles op de hoeve zelf in hun hoeveslagerij. 

Veelgestelde vragen

Is nog niet alles duidelijk? Een antwoord op al je vragen over KoKet en de producten vind je bij de veelgestelde vragen.